Investor Relations

Investor Relations

Microsoft Azure

Flyt jeres virksomheds infrastruktur i skyen og betal udelukkende for jeres forbrug.

Kontakt os

Cloudløsningen der samler jeres data ét sted

Microsoft Azure er et værktøj, der gør det nemmere for jer at behandle og analysere dine forretningsdata. Platformen muliggør, at I lettere kan udlede tendenser om jeres målgruppe for derigennem at skalere og vækste. Ved brug af Microsoft Azure får I en bred palette af forskellige tjenester og services, der løbende videreudvikles.

Vil du høre mere?

Vi hjælper med implementering, integration og support

I ECIT hjælper vi jer med alt lige fra den indledende fase til selve implementer, integration og den efterfølgende support. Det vigtigste for os er, at I får et gnidningsfrit forløb uden problemer, og ender med en ny IT-infrastruktur der løfter jer til næste niveau. Kunne I tænke jer at høre mere? 

Kontakt os i dag

Beskyt jeres data med Microsoft Azure

I kan trygt placere jeres data i skyen med Microsoft Azure, da løsningen understøtter og overholder angivne sikkerhedsstandarter og gældende lovgivning. Med andre ord er jeres data og forretningsaktiviteter sikret mod eventuelle trusler.

Vil du vide mere?

Øg jeres datasikkerhed og opnå besparelser

Med Microsoft Azure vil I opleve en række økonomiske besparelser foruden et stærkere samarbejde på tværs af afstande og afdelinger. Da I udelukkende betaler for forbrug, sparer I ressourcer i henhold til drift og softwarelicenser.

Få hjælp i dag

Microsoft løsninger til din virksomhed

ECIT assisterer med implementering af softwareløsninger, der forbedrer styring, kontrol og opbevaring af dokumenter. Microsofts brede udvalg spænder fra Microsoft SharePoint og Microsoft Teams til Mircosoft 365.

0 (1)

Har du spørgsmål? Kontakt Danny i dag via telefon eller mail.

Danny Stoker, Kommerciel direktør & Partner, IT.
Tlf: 21895555

Mail: dgs@ecitsolutions.dk

System.Net.WebException: The remote server returned an error: (401) Unauthorized.
   at System.Net.WebClient.DownloadDataInternal(Uri address, WebRequest& request)
   at System.Net.WebClient.DownloadString(Uri address)
   at ASP._Page_app_plugins_hubspot_views_hubspot_render_cshtml.Execute() in C:\inetpub\wwwroot\ecit2022\app_plugins\hubspot\views\hubspot.render.cshtml:line 16
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in C:\inetpub\wwwroot\ecit2022\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:line 20