ECIT AS kunngjør herved at Dataplan AS har blitt en del av ECIT

Oppkjøpet styrker ECITs tilstedeværelse i Stavanger-området innenfor virksomhetsområdene regnskap, lønn, IT-rådgivning og Managed Services, og tilføyer kassesystem-teknologi (POS) til Tech-divisjonen i ECIT.

«Vi er glade for å ønske kundene og de ansatte i Dataplan velkommen til ECIT», sier Peter Lauring, CEO i ECIT.

ECIT kjøper 96,016 % av aksjene i Dataplan AS, med en opsjon om å kjøpe alle resterende aksjer i selskapet. Oppkjøpet er gjennomført delvis med likviditet og delvis med egne aksjer. ECIT AS eier nå 1 594 639 aksjer etter transaksjonen.

Om Dataplan AS

Fra kontorer i Sandnes, Bryne, Egersund og Porsgrunn leverer Dataplan AS regnskap og lønnstjenester, BI-rådgivning, IT-forvaltede tjenester og digitaliserings- og konsulenttjenester, inkludert kassesystem, til kunder over hele Norge. Dataplan AS har 79 ansatte og en omsetning på 90,8 MNOK for regnskapsåret som endte 31.12.2022. Les mer på https://dataplan.no.

Om ECIT

ECIT ble etablert i 2013 og assisterer et stort kundegrunnlag med regnskap, lønn og IT-tjenester. ECIT har en velprøvd modell for oppkjøp som kombinerer nærhet til kundene og lokalt entreprenørskap med kompetansen til en større internasjonal gruppe. ECIT har en årlig proforma omsetning for 2022 på 3,1 milliarder NOK per Q1 2023 og mer enn 2 300 ansatte i ti land. Oppkjøp har vært nøkkelen til selskapets vekst – ECIT har gjennomført mer enn 130 oppkjøp siden 2013. Les mer på www.ecit.com.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Mads Skovgaard, CFO
mskovgaard@ecit.com
+45 2780 4942